Workshop haar opsteken

Wil jij samen met je vriendinnen een workshop haar opsteken volgen in Groningen? Hier leer je in een twee uur durende les hoe jij je eigen haar kunt stylen of dat van een ander. Bij Qeducations krijg jij in avond de leuke stijlen uitgelegd door een van onze specialisten.

workshop haar opsteken voor jou en vriendinnen

Vind jij het leuk om samen met je vriendinnen nieuwe dingen te leren? Kom dan gezellig een avondje langs voor een workshop haar opsteken in Groningen. Hierbij leren jullie nieuwe dingen die je kunt doen met je haar. Doe dit bij jezelf of bij elkaar, op deze manier krijg je de techniek goed te pakken.

Leer in een workshop je eigen haar stylen

Wij gaan jou in deze workshop je eigen haar stylen leren. De workshop hairstyling leert jou twee verschillende technieken. Met deze technieken kun je zelf heel veel looks creëren door zelf je creativiteit te gebruiken. Je leert in onze workshop de volgende twee handelingen:  

  • Los vlechten van het haar
  • Los opsteken van het haar

Daarnaast leer je naast deze verschillende stijlen ook het omgaan met tools. Het opsteken wordt gedaan met de instructies van een professional. Op deze manier weet jij voortaan hoe jij een mooi kapsel kunt maken, zonder moeite. Tijdens de workshop hoef je zelf niets mee te nemen, wij hebben alles al voor jou en je vriendinnen klaarliggen in Groningen.

De bohemian haar stijl

Je hebt vast wel eens van een Bohemian haar stijl gehoord. Dit ga je in onze workshop leren. De twee technieken, los vlechten en los opsteken, zijn perfect voor deze haarstijl. Bij dit kapsel is het belangrijk om een stevige basis te leggen. Hierdoor kan de look lang blijven zitten. Ook dit komt naar voren wanneer je deze workshop over haar opsteken volgt.

Ben jij sowieso al heel creatief met haar styling? Dan is dit een geschikte avond voor jou! Je leert hier de basis voor een bepaalde stijl en deze kun jij zelf verder uitbreiden. Combineer de vlechten met opgestoken delen en kom met nieuwe combinaties die er prachtig uitzien. De mooiste creaties bedenk je zelf, met de geleerde kennis van de professionals in Groningen.

Meld je aan voor een workshop haar opsteken in Groningen

Ben jij klaar om je aan te melden voor een workshop haar opsteken? Kom samen met je vriendinnen een avond langs en ga weer naar huis als een echte hairstylist. Wij geven jou tips en tricks die je mee kunt nemen en ook toe kunt passen bij andere looks. Met één workshop van twee uurtjes kunnen jij en jouw vriendinnen de basis leggen voor vele kapsels.

Bij Qeducations kun jij van de professionals leren. Wij hebben een leuke avond voor jou gepland in de mooiste stad van Groningen. Het enige wat jij hoeft te doen is je hieronder aanmelden. Geniet, leer en maak nieuwe herinneringen met je vriendinnen en kom langs in Groningen voor een workshop haar opsteken.

Meld je aan

Wil jij meer informatie over een cursus of wil jij je aanmelden? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hiernaast in. Volg je droom en word de kapper die je wilt worden.

Visit Us

8938 Divi St.

Building 234

San Francisco, CA 93848

Contact us

(304) 556-2345

info@okapejuice.com

sales@okapejuice.com

Open Hours

M-F: 11am – 7pm

Sat: 10am – 7pm

Sun: 10am – 5pm